Sound Hub Denmark

Med investeringen i Sound Hub Denmark følger en ambition om at skabe et dynamisk verdensklasses vækstmiljø i Nordvestjylland for iværksættere, virksomheder og videnscentre, som arbejder inden for lyd og akustik.

  • Område

    Iværksætteri

  • Årstal

    2017

  • Bevillingssum

    10 mio. kr.

  • Sted

    Struer

Bang & Olufsens lokaler og faciliteter i Struer fungerer som fysisk centrum for Sound Hub Denmark, men projektet har til hensigt at trække på områdets samlede ressourcer og kompetencer inden for lydteknologi og akustik.

Sound Hub Denmark deler viden, kompetencer og unikke testfaciliteter med virksomheder, iværksættere og institutioner, så der skabes grobund for iværksætteri, vækst og job.

Sound Hub Denmark-konceptet er stiftet i et tæt partnerskab imellem Bang & Olufsen, Harman Lifestyle, Aalborg Universitet, Dansk Sound Network, Struer Kommune, Vald. Birn Holding og Færchfonden.

Færchfonden forventer, at det med etableringen af dette unikke lydinkubationsmiljø vil være muligt at tiltrække virksomheder og partnere fra hele verden og skabe verdens førende lyd-udviklingscenter i Struer.

Struer er i forvejen kendt som Lydens By, og dermed udbygges den eksisterende danske styrkeposition inden for lyd og akustik.

Du kan læse mere om Sound Hub Denmark her.

Du kan se en video om Sound Hub Denmark her

Søg Færchfonden om støtte

Vi behandler ansøgninger fem gange om året.